Ik ben van mening dat iedereen moet kunnen genieten van een heerlijke behandeling. Om de kosten van verwarming, olie, wassen van de handdoeken en overige kosten te dekken vraag ik een bijdrage.

Dorn therapie 

Dorn therapie inclusief Breuss massage 40 euro

Dorn therapie schouders en nek – 40 euro

Therapeutische massage

Holistisch pulsen of Holistische massage – 35 euro

Traditionele Lomi Lomi massage(*) – 40 euro

Een Lomi Lomi massage maakt onderdeel uit van de hawaiiaanse geneeskunst en is bedoeld voor mensen die een proces in hun leven willen ondersteunen met een lichaamsgerichte therapie. De Lomi Lomi massage kan worden afgenomen als je tenminste eenmaal een holistische massage hebt ondergaan.

Fibromassage® – 40 euro

Fibromassage® is een behandelingsmethode voor Fibromyalgie patiënten. Het doel kan pijnbestrijding en/ of slaapbevordering zijn.

Fibromassage ® is een beschermde titel van Zonnevlecht Opleidingen geregistreerd in het merkenregister voor de Benelux

Wellness massage

Hotstone of Bamboe massage – 40 euro

Stoelmassage

Lomi Lomi stoelmassage – 20 euro (30 minuten)

Stoelmassage voor bedrijven op aanvraag.

 


Speciaal voor jongeren onder de 20!

Alle massages – Je leeftijd – 5 jaar in euro’s

Krappe beurs?

Voor de behandeling betaal je naar draagkracht. Heb je even iets minder te besteden, dan mag dat geen belemmering zijn om toch te komen genieten van een heerlijke behandeling. Jouw ontspannen lichaam en glimlach op je mond zijn voor mij meer waard dan geld. Gewoon doen.

Betaling / Cadeaubonnen

Vooraf kan je het bedrag overmaken op rekening NL 05 KNAB 0259 1960 37. Betalen kan ook door middel van een tikkie of contant. De betaling regelen we bij het voorgesprek zodat je na de behandeling heerlijk kan genieten.

Je kunt een behandeling natuurlijk cadeau doen aan iemand waarvan je denkt dat hij of zij het nodig heeft of gewoon ter ontspanning. Stuur dan een mail naar Oleada Massage. Vooraf kan je het bedrag dan overmaken op het bovengenoemde rekeningnummer. Je krijgt van mij dan een code en je verzorgt zelf een leuke kaart of uitnodiging voor degene waarvoor de behandeling bedoelt is. Hij/Zij maakt dan via het boekingssysteem, onder vermelding van de code, een afspraak.

Vergoeding door de verzekering
Ik ben geen lid van een beroepsvereniging. Daarom zijn mijn tarieven lager maar de kosten worden niet vergoed door de verzekering.

Kvk-nummer: 75105462 BTW-nummer: 860144471B01

Advertentie