Ik ben van mening dat iedereen moet kunnen genieten van een heerlijke behandeling. Om de kosten van verwarming, olie, wassen van de handdoeken en overige kosten te dekken vraag ik een kleine bijdrage. Heb je even iets minder te besteden, dan mag dat geen belemmering zijn om toch te komen genieten van een heerlijke behandeling. Jouw ontspannen lichaam en glimlach op je mond zijn voor mij meer waard dan geld. Gewoon doen.

Allemaal Welkom!

Kennismakingssessie – 30 euro (intake en een massage naar keuze)

Holistisch pulsen of Holistische massage – 35 euro
Voordeel: Iedere maand pulsen of een massage, per half jaar 175 euro

Dorn therapie inclusief Breuss massage 3 behandelingen – 120 euro
(elke vervolgbehandeling 35 euro)

Fibromassage® – 35 euro

Dorn therapie schouders en nek – 35 euro

Breuss massage – 35 euro

Hotstone, Bamboe of Traditionele Lomi Lomi massage(*) – 40 euro
Voordeel: Iedere maand één van deze massages naar keuze, per half jaar 200 euro

Lomi Lomi stoelmassage – 20 euro (30 minuten)

Stoelmassage voor bedrijven op aanvraag.

Speciaal voor jongeren onder de 20!

Alle massages – Je leeftijd – 5 jaar in euro’s

(*) Een Lomi Lomi massage maakt onderdeel uit van de hawaiiaanse geneeskunst en is bedoeld voor mensen die een proces in hun leven willen ondersteunen met een lichaamsgerichte therapie. De Lomi Lomi massage kan worden afgenomen als je tenminste eenmaal een holistische massage heeft ondergaan.

Fibromassage® is een beschermde titel van Zonnevlecht Opleidingen geregistreerd in het merkenregister voor de Benelux

Krappe beurs?

Voor de behandeling betaal je naar draagkracht.

Betaling / Cadeaubonnen

Vooraf kan je het bedrag overmaken op rekening NL 05 KNAB 0259 1960 37. Betalen kan ook door middel van een tikkie of contant. De betaling regelen we bij het voorgesprek zodat je na de behandeling heerlijk kan genieten.

Je kunt een behandeling natuurlijk cadeau doen aan iemand waarvan je denkt dat hij of zij het nodig heeft of gewoon ter ontspanning. Stuur dan een mail naar Oleada Massage. Vooraf kan je het bedrag dan overmaken op het bovengenoemde rekeningnummer. Je krijgt van mij dan een code en je verzorgt zelf een leuke kaart of uitnodiging voor degene waarvoor de behandeling bedoelt is. Hij/Zij maakt dan via het boekingssysteem, onder vermelding van de code, een afspraak.

Vergoeding door de verzekering
Ik ben geen lid van een beroepsvereniging. Daarom zijn mijn tarieven lager maar de kosten worden niet vergoed door de verzekering.

Kvk-nummer: 75105462 BTW-nummer: 860144471B01