pasfotoIk ben Hans Bosma, getrouwd met Bernadette en we hebben twee kinderen die ook alweer getrouwd zijn en op zichzelf wonen. We hebben zes kleinkinderen.

 

Ik geef ontspanningsmassages op holistische basis en sessies holistisch pulsen thuis in Almere. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in de Dorn therapie.  Ik breid mijn kennis steeds meer uit door het volgen van cursussen.

 

Thuis heb ik een praktijkruimte ingericht om op deze manier invulling te geven aan Oleada Massage. Ik wil aan iedereen dit cadeau dat ik ontvangen heb doorgeven.

Mijn motto is: De moed om zekerheden los te laten is een vereiste voor creativiteit.

Ik hoop dat je bij mijn behandeling je zekerheden voor een klein moment los wil laten om met een creatieve blik en het volgen van mijn handen zonder oordeel en zonder wat te hoeven veranderen naar jezelf kan kijken en tot jezelf kan komen.

img_3136

Want mijn behandelingen vragen om open, onbevooroordeelde aandacht waarin je volledig in het nu aanwezig bent. Het is jezelf waarnemen (voelen, observeren) zonder hier een oordeel over te hebben, zonder er iets van te vinden. Vanuit deze houding is het mogelijk om werkelijk te ontspannen. Je accepteert wat er is en je hebt niet de intentie om dit te veranderen of ervoor weg te lopen. Je laat toe hoe je je op dat moment voelt, je laat toe hoe je lichaam reageert. Toelaten is de basis van werkelijke ontspanning, zowel mentaal als fysiek.

Door je bewust te worden van je lichaam, dat wil zeggen door de aandacht te richten op het voelen, kun je ontdekken waar spanning zit en kun je deze los laten. Je zult merken hoeveel energie er vrij komt door het steeds dieper loslaten van spanning en wat voor bevrijdende invloed dit heeft op je geest. Er ontstaat weer ruimte!

Voor de duidelijkheid wil ik wel stellen dat ik geen massagetherapeut ben, maar gewoon iemand die graag samen met jou op weg gaat om je te laten genieten en je gelukkig te laten voelen.

Ik doe nog heel veel andere leuke dingen. Als je dat wilt weten nodig ik je uit mijn persoonlijke website te lezen.

Advertentie