OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hoe verloopt een behandeling?
Een sessie bestaat uit een voorgesprek, de behandeling,  en als je daar behoefte aan hebt praten we na de behandeling nog wat na onder het genot van een kopje thee of water. In het voorgesprek bespreken we eventuele reacties op de vorige behandeling en hoe het op dat moment met je gaat. Vervolgens gaan we na wat je behoefte is, welk gebied van je lichaam aandacht vraagt. Kom je voor de eerste keer dan zullen we samen een intake formulier invullen.

img_3129Holistisch Pulsen
Bij Holistisch Pulsen draag je tijdens de sessie soepele loszittende kleding. Na het gesprek neem je plaats op de massagetafel en zal ik je van top tot teen in beweging brengen. Door de ritmische bewegingen komt het lichaam al snel tot rust en gaat zich ontspannen. Vanuit deze ontspanning wordt je steeds meer bewust van je eigen lichaam.  Na het pulsen kan je even lekker nagenieten onder een warme deken.

Dorn therapie en Breuss massage

Bij de Dorn therapie draag je tijdens de sessie ondergoed. Na het gesprek en houdingsanalyse gaan we aan de slag met de therapie en doen we een aantal oefeningen. Afsluitend geef ik je een Breuss massage op de rug. Plan de behandelingen zo dat je drie dagen daarna geen zware werkzaamheden hoeft te doen om een optimaal resultaat te hebben van de behandeling.

Massages
Bij een massage kleedt je jezelf uit en neem je plaats op de massagetafel en zal ik je meteen bedekken met een doek zodat je lekker “ingepakt” bent. Ik masseer niet in een bepaalde volgorde maar bij de massage komen je rug en benen als eerste aan bod. De massage bereikt de zenuwen in je rug die naar elk deel van je lichaam lopen. Je voelt je na de rugmassage meestal al heel ontspannen. Soms neem ik even afstand zodat je lekker kan nagenieten van wat er gebeurd is. Daarna gaat de massage verder aan de voorkant van het lichaam. Tot slot volgt nog een heerlijk hoofdmassage. Bij een Hotstonemassage zal ik tijdens de massage warme stenen op je lichaam plaatsen en ook met deze stenen masseren, bij de bamboe massage gebruik ik bamboestokken.

Lomi Lomi Stoelmassage
Bij de stoelmassage draag je tijdens de sessie soepele loszittende kleding. Na het gesprek neem je plaats op de stoel en zal ik je hoofd, schouders en rug masseren over de kleding heen. Hierdoor komt het lichaam al snel tot rust en gaat zich ontspannen. Na de massage kan je nog lekker even nazitten.

Veilig
Het kan zijn dat tijdens de behandeling emoties, herinneringen of gedachten naar boven komen. Het gaat er om deze te herkennen, erkennen en ze te aanvaarden als deel van jezelf. Mocht iets je raken en voelt het alsof je even zou willen huilen laat de tranen dan gewoon lopen, het lucht enorm op en bespaart je hoofdpijn. Voel je veilig, alles wat er gebeurt of wat jij wilt bespreken blijft tussen vier muren.

Na de behandeling
Je krijgt na de behandeling lekker de tijd om even na te liggen. Het kan door de ontspanning zijn dat je van ver komt, soms ben je in slaap gevallen. Als je een beetje bijgekomen bent kan je genieten van een kopje kruidenthee of een glas water. Als je naar huis gaat doe het dan rustig aan. Drink vooral thuis nog even water.

cropped-klankschaal1.jpgVoor meer informatie kan je eens kijken onder Ik wil wat vragen

Advertentie